All Categories
Beste leden,

Wij zijn op zoek naar enthousiaste leden die onze visie onderschrijven en zich een aantal uren per week willen inzetten om de vereniging draaiende te houden.

We hebben jou echt nodig nu!!
Ik wil je vragen mee te denken. Met z’n allen komen we wel tot oplossingen. Samen staan we sterk!

Eerder heb ik aangekondigd dat ik mijn functie als voorzitter moet neerleggen. Ik heb mij met volle enthousiasme ingezet voor HVV Hengelo.
Vijf jaar in het jeugdbestuur en zeven jaar in het hoofdbestuur, daarnaast aanvullend van alles met liefde gedaan.

We hebben een goed gevuld bestuur met enthousiaste en kundige mensen en ook de commissies zijn redelijk gevuld, maar aanvulling is nodig. Een voorzitter is een must.
Het is volgens mij gemakkelijker om met meer mensen samen te werken zodat taken worden gedragen door meer leden van de vereniging.

Wat hebben we nodig:

•  Een voorzitter, of twee leden die de taken kunnen verdelen. Zo moeilijk is niet.
    Voor deze functie moet je kunnen verbinden, heb je een aantal vaste taken. Het is niet blauw/wit, je moet kunnen schipperen soms, we zijn allemaal vrijwilligers met passie voor voetbal.
    Daarnaast, als het nodig is, je gezicht laten zien en onze club vertegenwoordigen. Verder ben je vrij om je eigen draai eraan te geven. Nieuw elan is welkom (tijdsinspanning 7 uur per week)
  •  Een secretaris om de inkomende stukken te delegeren en de voorzitter ondersteunt bij de vergaderingen die er zijn (tijdsinspanning gemiddeld 2 uur per week)
  • Leden voor hulp bij bar diensten
  • Leden voor TC activiteiten
  • Leden voor jeugdtrainer, leider of scheidsrechter
  • Leden voor onderhoud/klussen (schilderen en andere klussen)

Aktie:

Ben jij bereid om te helpen of ken je iemand die ook wil helpen, meld je dan aan of stuur deze mail door.
Aanmelden via secretariaat@hvvhengelo.nl of bel met mij op nummer 0653493717
Vertel in het kort waarmee je ons kunt helpen en het telefoonnummer waarop we jou kunnen bereiken, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met jou.

Ik dank je hartelijk voor de genomen moeite en zie jouw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Voorzitter Hans van Erven